Gotland

Maila, ring eller messa

ulrika.ahlsten@bredband.net   Tel 0704-40 18 50

Ljugarn

Det lilla samhället, Ljugarn, är en liten pärla på sydöstra Gotland. Redan i slutet av 1800-talet kom de första turisterna till Ljugarn och sedan dess har Ljugarn varit en välbesökt plats av turister. Förutom en fantastisk sandstrand har Ljugarn två raukfält och underbara promenadvägar längs havet och i skogen. På grund av sitt fina läge finns nu även många trevliga restauranger och caféer. Om man vill bo i Ljugarn finns det också många fina ställen

Som barn tillbringade jag alla mina somrar I Ljugarn, mest på stranden och i trädgården hos mormor och morfar.  2003 köpte vi min mormor och morfars fina hus och det känns härligt att få fortsätta tillbringa somrarna här.

Vår närmaste granne är en av de få bondgårdar som finns kvar, på andra sidan finns en gammal fornborg och runt om hästhagar och ängar.

Den lilla sommarbutiken ligger i ett av husen på tomten och det finns gott om parkeringsplatser på ängen mittemot.

I butiken kan du se hela mitt sortiment. Jag brukar ha lite extra erbjudande under somrarna, så som kom gärna hit och fynda bland mina varor.

Från 1 juli och fram till 5 augusti är butiken öppen Onsdag till Lördag 11.00-18.00

Delar av min produktion finns också att köpa på Cruise Center Gotland, Kopparsviksgatan 11, Visby.

Välkommen till Gotland!

 

Hur hittar du hit?

Det är enkelt att hitta. Från Visby väg 144 mot Ljugarn. Väl inne Ljugarns samhälle finns skylt vid vägen strax innan Konsum på höger sida.